Vergoedingen

Fysiotherapie
De behandelingen door uw fysiotherapeut worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het pakket dat u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Kinderen tot 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen vanuit de basisverzekering en datgene wat de aanvullende verzekering biedt. Bij chronische indicaties worden de behandelingen na de twintigste behandeling volledig vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste twintig behandelingen worden, afhankelijk van de dekking in de aanvullende verzekering, volledig of gedeeltelijk vergoed.


Tarieven 2024

De meeste behandelingen worden vergoed via uw zorgverzekering en worden dan ook rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Als de behandelingen niet vergoed worden of u heeft geen aanvullende verzekering, dan zullen deze bij u in rekening gebracht worden. Daarvoor gelden onderstaande tarieven.

Fysiotherapie/Handtherapie per zitting € 44,50
Screening   € 19,00
Intake en onderzoek na screening/verwijzing € 55,50
echografisch onderzoek inclusief verslag € 62,00
Fysiotherapeutisch consult  € 62,00
Toeslag behandeling aan huis € 24,50

 

Let op!

  • Bovenstaande tarieven zijn van toepassing op het moment dat u niet of onvoldoende verzekerd bent.
  • Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Bent u voldoende aanvullend verzekerd dan zullen de tarieven gelden die de zorgverzekeraar met ons contractueel heeft vastgelegd.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor hoeveel behandelingen u vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar.
  • Voorkom verrassingen: kijk naar uw polisvoorwaarden!


Stagair

In onze praktijk bieden wij studenten van de opleiding Fysiotherapie de mogelijkheid hun afstudeerstage en -onderzoek af te ronden. Voor de beroepsontwikkeling van het vak Fysiotherapie vinden we dat erg belangrijk. Het kan voorkomen dat de intake of een behandeling door een stagiaire uitgevoerd wordt, dit om een zo actief mogelijke leeromgeving te creëren. De begeleidende fysiotherapeut is altijd volledig verantwoordelijk voor de behandeling, ook als deze uitgevoerd wordt door de stagiaire. Als de begeleidend fysiotherapeut denkt dat iets niet goed gaat zal hij of zij altijd dit corrigeren of de behandeling overnemen. Zo blijft het leerproces van de stagiaire gewaarborgd en krijgt u nog steeds de optimale behandeling.
Indien u liever niet behandeld wordt door een stagiaire of als u liever niet wil dat deze aanwezig is, geef dit dan aan de start van de behandeling aan. Dit is nooit een probleem. Als u verder vragen, opmerkingen of klachten heeft over stagiaires, over stagebegeleiding algemeen of over mogelijkheden tot een stage bij ons als student, neemt u dan contact met ons op.
 
Ben je student:
 
Fit & Fysio vindt het belangrijk om bij te dragen aan onze beroepsontwikkeling en daarom stellen wij regelmatig een stageplaats beschikbaar voor een stagiair(e). Wij zijn een opleidingspraktijk waar kwaliteit en collegialiteit voorop staan. Er werken 12 collega’s met verschillende specialisaties. Zo hebben we onder andere een sportfysiotherapeut, manueel therapeut, geriatrisch fysiotherapeut, psychsociaal fysiotherapeut, echografisten en handtherapeuten. We bieden een leerzame stageplaats met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een volwaardig fysiotherapeut. Als opleider nemen wij de tijd om je te helpen jouw leerdoelen te bereiken. Je krijgt twee begeleiders die samen met jou het stageproces doorlopen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om steeds meer zelfstandig met cliënten te werken en behandeltrajecten te leiden.
 
Zit je in de laatste fase van je opleiding? Ben je flexibel, durf je voor je mening uit te komen en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan ben je van harte welkom om stage in onze praktijk te lopen. Stuur je motivatie met cv naar onze stagecoördinator Maikel Janssen maikel@fit-fysio.nl

Afspraak maken?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken