Team

Alle handtherapeuten zijn gespecialiseerde fysio- of ergotherapeuten met een specifieke opleiding tot handtherapeut. Zij zijn kwaliteits-geregistreerd in de respectievelijke registers voor fysiotherapeut of ergotherapeut. Binnen Hand & Polscentrum Midden-Limburg zijn alle handtherapeuten ingeschreven bij het Nederlandse register voor handtherapeuten en zijn CHT-NL gecertificeerd. Het doel van registratie is het herkenbaar blijven als paramedicus en handtherapeut, het stimuleren van kwaliteitsbevordering en het zichtbaar maken van specifieke deskundigheid aan het publiek, verzekeraars en werkgevers.
Wiek Vaassen

Wiek Vaassen

Fysio/handtherapie, Big.nr. 29035233904

Mijn naam is Wiek Vaassen. Na mijn HAVO opleiding heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen gevolgd waar ik in 1988 ben afgestudeerd. Ik heb naast de opleiding tot sportfysiotherapie (1990) en osteopathie (1995) mij gespecialiseerd in manuele therapie (2003). De laatste 10 jaar hou ik mij uitsluitend bezig met hand- en polsaandoeningen. Hiervoor heb ik een opleiding bij The Hand Clinic in Amsterdam gevolgd. Momenteel ben ik voornamelijk bezig met mensen die revalideren na een hand- of polstrauma of geopereerd zijn. Daarnaast geef ik ook handtherapie bij neurologische aandoeningen, artrose of overbelastingklachten. Naast het werk als fysiotherapeut ben ik praktijkeigenaar van Fit & Fysio.
Maikel Janssen

Maikel Janssen

Fysio/handtherapie, Big.nr. 49919403904

Mijn naam is Maikel Janssen, geboren in 1989 in Roermond. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fit &Fysio te Linne. Gestart als fitness-instructeur, en momenteel werkzaam als fysiotherapeut. Ik studeerde in 2011 af als bewegingsdeskundige aan de Sporthogeschool, daarna volgde ik in Breda de opleiding tot fysiotherapeut. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het maken van musculoskeletale echo's en kunt u bij mij terecht voor het maken van een echo, EPTE en Shockwave. Na jaren te hebben gevolleybald, spendeer ik nu mijn vrije tijd aan hardlopen en wielrennen.
Coen Hermans

Coen Hermans

Fysio/handtherapie, Big.nr. 09922446704

Mijn naam is Coen Hermans, geboren in 1993. Sinds oktober 2017 werkzaam bij Fit & Fysio. Na het afronden van het CIOS heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd in Heerlen waar ik begin 2017 ben afgestudeerd. Ik heb mij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept en heb veel ervaring en interesse in het behandelen van sport gerelateerde blessures en groepstherapie. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut.
Ines Smeets - de Lijster

Ines Smeets - de Lijster

Fysio/handtherapie, Big.nr. 79909968104

Mijn naam is Ines Smeets – de Lijster. Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij daarna vrij snel gaan specialiseren. In 2011 heb ik heb ik mijn diploma als Cred. MDT (McKenzie therapeut) behaald en ben sindsdien vooral bezig geweest met het behandelen van nek- en rugklachten. Daarnaast heb ik mij met name verdiept in diverse richtingen welke ik o.a. toe kon passen bij nek- en rugklachten (Flexchair RBT en Mulligan methode). Mijn interesse ligt naast wervelkolom gerelateerde problematiek ook bij hand- en polsklachten, vanwaar ik de opleiding handtherapie ben gaan volgen. In 2017 heb ik mijn diploma handtherapie met succes behaald.
 
Mark Francot

Mark Francot

Algemene fysiotherapie en handtherapeut, Big.nr. 29929674004

Mijn naam is Mark Francot en ik ben geboren in 1998. Ik heb de opleiding voor fysiotherapeut gevolgd aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen en in juni 2021 afgestudeerd. Binnen de fysiotherapie heb ik me specialiseerd in handtherapie, deze opleiding heb in april 2024 afgerond. Veder vind ik revalidaties (na bijvoorbeeld een operatie) en sport gerelateerde klachten vind ik zeer interessant. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag sportief bezig als volleyballer of in de sportschool.
Loek Bisschops

Loek Bisschops

Algemene fysiotherapie, handtherapeut, Big.nr.

Mijn naam is Loek Bisschops, geboren in 1993. In 2016 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de hogeschool zuyd te Heerlen. Ik vind een brede kijk op een probleem erg belangrijk. Dit is ook de reden waarom is in 2022 de post hbo-opleiding tot leefstijlcoach heb gevolgd. Momenteel volg ik de opleiding tot handtherapeut, die ik in juli zal afronden. Tijdens mijn behandelingen als fysiotherapeut maak ik gebruik van dry needling, medical taping, en shockwave.
In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal, tennis of padel. Ik zie jullie snel bij fit & fysio om ervoor te zorgen dat er niks aan de hand is.
Paul Swillens

Paul Swillens

Handtherapie, Big.nr. 09916652704

Mijn naam is Paul Swillens. Na een succesvolle periode als ondernemer in de outdoorbranche, ben ik de opleiding tot fysiotherapeut gaan volgen. Inmiddels werk ik al vijftien jaar als fysiotherapeut. Ik heb me verder gespecialiseerd door een studie Chinese geneeskunde te volgen en ben nu ook een ervaren acupuncturist. Recentelijk heb ik de opleiding tot handtherapeut gevolgd en wil me hier nog verder in gaan ontwikkelen.
Naast mijn werk ben ik een enthousiaste wandelaar en een gepassioneerde muzikant. Ik ben lid van het harmonieorkest, waar ik ook bestuurslid ben. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en elkaar te inspireren voor een gezondere toekomst!

Maak direct een afspraakBEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken